Petre Grigoraș: „Am avut puterea să revenim după eșecul de la Ploiești“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraș, antrenorul echipei Pandurii
Petre Grigoraș, antrenorul echipei Pandurii

Petre Grigoraș, antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, a recunoscut că șansa a fost de partea echipei sale în meciul cu CFR Cluj, încheiat cu victoria echipei sale.

Tehnicianul echipei gorjene a spus că CFR are un lot valoric cu mult peste Pandurii: „Încercăm ca în fiecare meci să obținem cât mai multe puncte. Meciul trecut am câștigat puțină experiență, că am luat 4-0, dar am avut tăria să revenim. A fost un meci foarte, foarte greu un meci senzațional de spectaculos, dar intensitatea a fost foarte mare și se pare că jucătorii noștri, chiar dacă sunt mai puțin lipsiți de experiență, cred că au rezistat nervos mai bine decât adveresarii noștri. Este o victorie foarte importantă și foarte mare pentru noi, pentru că am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din țară. CFR și Steaua sunt echipele care au loturile cel mai solide și preactică un fotbal de mare calitate. Poate am câștigat și cu o doză de șansă, pentru că au fost anumite momente psihologice. Am ascultat pe la televizor și se pare că au avut și un penalty la 1-1, dar nu sunt eu cel care decid. A fost o victorie muncită și spălată cu puțin sânge, pentru că David Lazar are o lovitură puternică la buză. Când evoluezi împotriva unei echipe ca CFR, care are un lot valoric peste noi, și un rezultat de egalitate nu ar fi fost un rezultat prost pentru noi“.

Petre Grigoraș susține că jucătorii și-au refăcut moralul, după înfrângerea de la Petrolul: „Sunt convins că dacă nu ne refăceam moralul puteam să luăm trei-patru goluri, la ce valoare are CFR. Cât de cât moralul a fost refăcut, dar și cu o doză de șansă, pentru că trebuier să ai și șansă să câștigi în asemenea meciuri. Efortul, dorința și dăruirea jucătorilor au fost cele care au dus la această victorie“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite