Ungurii: “Gigi Becali e regele proştilor din fotbalul românesc!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Jurnaliştii de la Nemzeti Sport, unul dintre cele mai importante ziare din Ungaria, l-au desfiinţat pe patronul Stelei, pe care-l numesc xenofob şi antisemit.

Recentele atacuri ale lui Gigi Becali la adresa lui Arpad Paszkany, finanţatorul de la CFR Cluj, printre şi cele legate de originea maghiară a acestuia din urmă, au trezit reacţia la Budapesta. Nemzeti Sport, un coditian cu profil sportiv din Ungaria a găzduit un material despre patronul Stelei, în care acesta e făcut praf.

"Bate femei cu ajutorul bodyguarzilor"
"Gigi Becali sau cum a ajuns din fiul ciobanului regele proştilor din fotbalul românesc. O poveste despre un băiat care nu se sperie cînd trebuie să ajungă cu pricepere la bani, dar nici cînd trebuie să bată femei cu ajutorul bodyguarzilor săi. Şi totuşi este iubit", este pasajul de introducere al articolului.

"Ulcer purulent"
"S-a îmbogăţit în circumstanţe dubioase, este xenofob, antisemit, parlamentar european, dar a ridicat un sat din banii săi. Şi nu se consideră Iisus. Personajul nostru este considerat de unii o pată de culoare proaspătă pe pânza plictisitoare din lumea fotbalului european, în timp ce alţii îl percep ca pe un ulcer purulent într-un corp sănătos-tun", mai scriu ziariştii unguri.

"Urăşte comunitatea maghiară"
"Pe cât de mult iubeşte Gigi minoritatea italiană, pe atât o urăşte pe cea maghiară. Nu duce lipsă de inspiraţie şi idei când vine vorba de a jigni comunitatea maghiară din România", spun maghiarii, referindu-se la atacurile la adresa lui Paszkany.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite