Gigi Becali visează frumos: îl vrea pe Mircea Lucescu la Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvîluit visul său în materie de natrenor pentru Steaua: cel mai mult şi-ar dori ca banca tehnică a echipei sale să fie ocupat de Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Şahtior Doneţk.

"Cine e nebun să zică că nu îl vrea pe Mircea Lucescu. Dar ca să poţi să îl vrei pe Mircea Lucescu, trebuie să poţi să îl iei pe Mircea Lucescu. În România, omul care e capabil nu are viaţă. Trebuie să îi dăm în cap. Dar pe Mircea Lucescu nu poţi să îl ai. Ar fi ca şi cum l-ai vrea pe Mourinho. El are în mintea lui şi în inima lui să antreneze o dată Steaua. E cea mai mare echipă a României. Mircea Lucescu are personalitate, îşi permite să facă gesturi ca cel de la finala Europa League, atunci când a ridicat steagul României" , a spus Gigi Becali al Digi Sport.

"Ca să antreneze Steaua poţi să faci numai într-un fel. Poate să îmi zică aşa: Da, domnule, vin şi îmi dai trei milioane sau patru milioane dacă iau campionatul. El nu cred că vine să ceară salariu. Dar nu are rost să mai vorbim, că cine ştie ce se interpretează", a mai spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite