Rivali în campionat, uniţi în faţa pericolului. Întâlnire de gradul zero între Borcea şi Copos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul acţionar al «câinilor» şi patronul Rapidului s-au întâlnit la doar câteva zile de la primirea deciziei în celebrul „Dosar al Transferurilor"

Întâlnire neaşteptată, joi, în Bucureşti. Cristi Borcea i-a făcut o vizită omului de afaceri George Copos chiar la biroul oficial al acestuia, situat în incinta Hotelului Hilton. Ce îi leagă pe cei doi în afara fotbalului? Condamnările primite în „Dosarul Transferurilor".

Borcea - 7 ani, Copos - 5 ani

Însoţit de frumoasa sa soţie Alina, fostul acţionar din Ştefan cel Mare a petrecut mai bine de două ceasuri discutând cu patronul formaţiei giuleştene. Cel mai probabil subiectul comun al celor doi grei ai fotbalului românesc a fost „Dosarul transferurilor", în care ambii au fost condamnaţi la şapte şi respectiv cinci ani de închisoare cu executare. Dacă Borcea a primit 7 ani, Copos a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru înşelăciune în cazul transferului în străinătate a fotbaliştilor Cristian Dulca şi Florin Bratu.

Au discutat două ore

După mai bine de două ore de discuţii, Cristi Borcea şi soţia sa au părăsit hotelul, lăsându-se conduşi de şoferul fostului acţionar dinamovist. La doar câteva minute distanţă omul de afaceri George Copos a plecat foarte îngândurat pornind spre centrul oraşului la volanul atuomobilului său.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite