Petre Marin, Mozacu şi Liţă, campioni ai Bucureştiului la minifotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Marin
Petre Marin

Ediţia 2011/2012 a Campionatului de fotbal „Iubeşte Sportul” s-a încheiat recent, primul loc în Liga 1 fiind ocupat de echipa ABC United. Din formaţia care şi-a adjudecat trofeul pus în joc fac parte, printre alţii, foştii stelişti Petre Marin, Cătălin Liţă şi Ciprian Mozacu.

Provocarea pentru campioana Capitalei la minifotbal abia începe, deoarece urmează faza regională, apoi Turneul Naţional, care va reuni cele mai puternice echipe din ţară. În liga bucureşteană, câştigătoarea a disputat 22 de meciuri, reuşind să obţină tot atâtea victorii, timp în care a primit numai 10 goluri.

Campionatul de fotbal „Iubeşte Sportul” este singura competiţie de profil din Bucureşti care este afiliată la Federaţia de Minifotbal din România şi a adunat la startul sezonului 2011-2012 mai mult de 30 de echipe, care s-au luptat timp de aproape un an pentru marele trofeu. Pentru prima oară în istoria Capitalei, formaţiile de amatori au fost împărţite în două eşaloane valorice, Liga a II-a fiind compusă din două serii, care s-au desfăşurat în paralel.

Printre formaţiile participante s-a numărat şi „Adevărul”, care a terminat pe poziţia a patra, înaintea Naţionalei Artiştilor, din care fac parte, printre alţii, Kamara şi Andrei de la trupa Alb Negru, Aurelian Temişan, Dani Oţil şi Cornel Păsat. Minifotbalul este un sport aflat într-o continuă ascensiune, în Bucureşti fiind peste 600 de jucători care an de an îşi măsoară forţele în Campionatul „Iubeşte Sportul”, cea mai puternică întrecere pe teren sintetic destinată amatorilor.

Petre Marin
Trofee
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite