Ilie Balaci: "Chipciu şi Pîrvulescu ar fi mai buni în atacul Stelei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost internaţional, component al "Craiovei Maxima", Ilie Balaci a avut o intervenţia extrem de critică la Dolce Sport în legătură cu Steaua şi strategia echipei bucureştene. El nu l-a cruţat nici pe Ilie Stan, spunând că acesta folosea un sistem de prin anii 70.

Balaci a subliniat că atunci când se numeşte un antrenor trebuie să se ţină cont de spiritul respectivei echipe. "Pe mine nu mă interesează cine e antrenor, dar ştiu ceva, şi anume că antrenorul trebuie ales şi adus în spiritul echipei pe care vrei să o faci, în funcţie de jucătorii pe care îi ai. Steaua are acum jucători foarte, foarte buni, dar trebuie aşezaţi altfel decât au fost până acum".

Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova şi al lui Dinamo nu l-a cruţat nici pe finanţatorul Stelei: "Gigi (n.r. - Becali) a cumpărat o grămadă de jucători. A băgat o grămadă de bani, dar nu vede că nu are mijlocaşi. Scuzaţi-mă, dar în tur vedeam meciuri cu Rusescu mijlocaş dreapta şi cu Tănase mijlocaş stânga. Niciunul dintre ei nu e mijlocaş de bandă. Nici Pîrvulescu nu e fundaş! El ar juca extraordinar în atac. La fel şi Chipciu. E atacant, are viteză, atacă tot timpul poarta. Eu văd echipa cu Matei, Chiricheş, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Răduţ, Tănase – Chipciu, Tatu, Pârvulescu. Aşa ar fi o echipă şi mai de atac, şi mai de viteză. Oricum mai bună decât cea folosită de Ilie Stan", a spus Balaci la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite