George Copos: "Dinu Gheorghe făcea o mare greşeală din viaţa lui dacă mergea la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat la Sport.ro, după victoria cu 1-0 din meciul cu FC Vaslui, contând ca primă manşă în semifinalele Cupei României la fotbal, că Dinu Gheorghe ar fi comis cea mai mare greşeală din viaţa sa dacă mergea preşedinte executiv la Steaua Bucureşti.

"Am ajuns să cred că nu îl cunosc suficient de bine pe Dinu Gheorghe. Este clar că făcea o mare greşeală dacă mergea la Steaua, poate cea mai mare greşeală din viaţa lui. Dinu Gheorghe este diabolic, dar nu cred că poate merge la Steaua", a spus Copos la Sport.ro.

George Copos crede în revenirea echipei sale şi de aceea amersa la meciul de la Vaslui: "A fost un meci tacticizat şi sunt foarte bucuros că am câştigat această primă manşă. Eu cred foarte mult în revenirea echipei, din acest motiv am venit şi la Vaslui. Aveam nevoie de această victorie. L-am rugat pe Zotta să închidă orice discuţie cu Porumboiu. M-am întâlnit cu suporterii să lămurim lucrurile şi mi-au promis că vor susţine echipa necondiţionat. Cred foarte mult în suporterii Rapidului. Avem atacanţi, Pancu, Sotelo, Herea! Avem un lot foarte bine plătit. Au primă 125.000 de euro dacă vor lua campionatul şi vor merge în grupele Ligii Campionilor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite