Jucătorii Oţelului sunt în grevă japoneză, Marius Stan are mâinile legate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan
Marius Stan

Oţelul Galaţi s-a impus cu 3-0 în meciul cu Voinţa Sibiu, primul din etapa cu numărul 24 din Liga 1. Dorinel Munteanu s-a împăcat astfel cu suporterii, însă campioana en titre n-a scăpat de probleme.

La această dispută, gălăţenii au fost în... grevă japoneză. După meci, Dorinel Munteanu a declarat la Digi Sport că ei sunt nemulţumiţi de anumite aspecte contractuale, mai precis de faptul că, deşi formaţia lor a obţinut bani frumoşi de la UEFA, de pe urma participării în Liga Campionilor, ei au încă restanţe financiare!

Şef al grupării din oraşul dunărean, Marius Stan are mâinile legate, deciziile fiind luate mai sus, de Consiliul de Administraţie al Oţelului: "E greu de spus de ce jucătorii nu îşi primesc banii. Aş putea intra în treburi interne, care să ne aducă alte probleme. Am preferat să o facem prin acest protest. Galaţiul este un oraş al paradoxurilor, aşa cum e şi această echipă. Jucătorii sunt supăraţi. Atunci când au fost bani, au stat şi patru luni fără salarii. Acum când sunt, este absurd. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla", a declarat Marius Stan la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite