DRAMĂ Portarul Alexandru Cruceru este în comă după un meci de baraj pentru promovarea în Liga a III-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul echipei de fotbal Posada Perişani, Alexandru Cruceru (28 de ani), se află în comă, el prăbuşindu-se pe teren, la Rovinari, în timpul meciului cu Apă Craiova, din barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

În minutul 120 al barajului Apă Craiova - Posadam, scor 3-2, Cruceru s-a prăbuşit brusc pe teren, meciul fiind întrerupt 20 de minute, cât timp portarul Posadei a primit îngrijiri. Jucătorul a fost trimis la spitalul din Târgu Jiu, unde seara şi-a revenit. Joi însă, Cruceru a intrat din nou în comă, fiind transportat la Bucureşti, informează liga2.prosport.ro. "Starea lui este critică, a intrat din nou în comă. Delegatul echipei l-a însoţit în Capitală, am vorbit cu el şi mi-a spus că nu mai recunoştea pe nimeni, nici pe sora lui. Ne rugăm pentru viaţa lui" , a declarat primarul din Perişani, Ion Sandu.

Antrenorul vâlcenilor, Costel Gaiţă, a fost primul care a ajuns la jucător miercuri şi l-a întors cu faţa în jos, evitând ca portarul să îşi înghită limba. "Era ultimul minut al prelungirilor şi i-am spus să urce în atac, dar mi-a zis că nu mai poate şi imediat l-am văzut prăbuşindu-se, am fugit imediat spre el şi i-am acordat primul îngrijiri, l-am întors cu faţa în jos, să nu îşi înghită limba. El este credincios, ţine post miercurea şi vinerea, nu a mâncat şi de la căldură a făcut hipoglicemie şi i-a venit rău. Sperăm să îşi revină şi să fie bine", a explicat Gaiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite