Dinamo a clacat pe teren propriu: 0-2 cu Metalist Harkov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Dario Bonetti nu numai că n-a izbutit să-și asigure calificarea în faza următoare a Ligii Europa, dar a înregistrat și un insucces care îi reduce la minimum șansele.

Dinamo a avut un debut slab de meci, fiind dominată în prima jumătate de oră. În minutul 9, Xavier a deschis scorul din lovitură liberă, balonul fiind trimis în vinclul porții apărate de Bălgrădean.

În minutul 56, Metalist a lovit din nou prin Cristaldo, care a trimis în poarta goală mingea primită de la Sosa, după ce l-a evitat pe Bălgrădean.

Dinamo a fost mai insistentă pe final de meci, însă încercările ei de a reduce din diferență au eșuat. O bună ocazie de gol a avut Curtean, în minutul 77, însă el a fost blocat înainte de a șuta la poartă. De asemenea, Munteanu a trimis un șut periculos, care însă a fost respins.

Din minutul 67 și până la final formația ucraineană a evoluat în 10 oameni, Fininho fiind eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

Dinamo a început partida în următoarea formulă: Bălgrădean  - Luchin, Grigore, Koulubaly, Pulhac -  Issa Ba, Munteanu, Boubacar -  Matei, Ţucudean, Alexe.
Rezerve au fost Naumovski, Nica, Galchev, Curtean, Rus, Axente și Dănciulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite