Hagi a promovat cu Viitorul Constanţa. "Am marcat cele mai multe goluri şi le-am primit pe cele mai puţine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul Constanţa a câştigat cu 2-0 meciul cu Săgeata Năvodari, din ultima etapa a Ligii a 2-a, promovând astfel în elita fotbalului românesc. După această performanţă, Gheorghe Hagi a declarat,că este fericit şi că meritul aparţine jucătorilor şi antrenorilor.

Fostul mare jucător a mărturisit după reuşite jucătorilor săi: "Ne doream acest obiectiv. L-am realizat şi suntem fericiţi. De luni încolo avem timp să ne gândim şi la Liga I. Echipa a jucat foarte bine în acest sezon, am primit cele mai puţine goluri, am marcat cele mai multe. Este meritul jucătorilor, al antrenorilor. Noi, conducerea, am încercat doar să oferim cele mai bune condiţii", a spus Hagi.

Preşedintele Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, Pavel Peniu, a declarat că Viitorul trebuie să nu dezamăgească în continuare. "Este un drum care a început în urmă cu trei ani, cu un ansamblu de factori care au dus la această performanţă. Avem o temelie puternică, antrenor tânăr o echipă tânără, fiecare şi-a adus contribuţia. În continuare nu trebuie să dezamăgim", a afirmat el.

Viitorul Constanţa a promovat în Liga I după ce a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-0, echipa Săgeata Năvodari, în ultima etapă a eşalonului secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite