Narcis Răducan: "Aducerea arbitrilor străini va elimina suspiciunile din Liga I"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan
Narcis Răducan

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat, astăzi, că aducerea unor brigăzi din străinătate la anumite partide va elimina suspiciunile din Liga I, dar a precizat că numai timpul va arăta dacă şi arbitrajele vor fi mai bune.

"E un lucru bun această decizie pentru că va mai linişti puţin apele chiar dacă din punct de vedere al calităţii numai timpul ne va arăta dacă vor fi arbitraje mai bune sau nu. Dar cel puţin din punct de vedere al suspiciunilor ne vom linişti şi poate vom vedea mai mult fotbal decât scandaluri la televizor. Vor fi mai puţine suspiciuni pentru că sunt grade de rudenie sau alte legături. Sper ca arbitrii care vin aici să aibă responsabilitate pentru că e un final de campionat care implică obiective importante pentru toate echipele. E o miză în joc şi cred că arbitrii care vor veni ştiu deja acest lucru", a spus oficialul stelist, după ce Comitetul Executiv al FRF aprobat, astăzi, propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) de aducere a unor arbitri străini la derby-urile din Liga I.

Narcis Răducan a menţionat, potrivit Mediafax, că jucătorii formaţiei FC Vaslui, Wesley şi Adailton, vor fi supravegheaţi atent în meciul direct de vineri deoarece compartimentul ofensiv al echipei moldovene este "remarcabil". " Şansele la titlu ale Stelei şi Vasluiului sunt cam la fel în momentul de faţă. Deşi eu cred că pentru noi e mai greu pentru că avem cel mai dificil program, dar nu e imposibil. Oricum e destul târziu să îţi poţi permite o înfrângere. Sper ca experienţa noastră internaţională să-şi spună cuvântul. Sunt convins că stadionul va fi plin, lucru foarte important pentru noi. De altfel cred că noi avem şi un ascendent moral faţă de Vaslui pentru că am jucat mai bine în meciul tur şi meritam să câştigăm. Fotbaliştii de valoare ai adversarilor, cum sunt acum Wesley şi Adailton, vor fi atent supravegheaţi. Pentru că trebuie să anihilăm punctele lor forte, iar compartimentul ofensiv este remarcabil la Vaslui", a adăugat Răducan.

Directorul sportiv a explicat că jucătorii Mihai şi Florin Costea, Ovidiu Dănănae şi Andrei Prepeliţă nu se vor putea întoarce la Universitatea Craiova chiar dacă gruparea olteană va fi reafiliată şi va reveni în Liga a II-a din sezonul 2012-2013. "E aproape imposibil ca jucătorii noştri să se întoarcă la Craiova chiar dacă Adrian Mititelu va câştiga procesul. Există reglaje, recompense financiare pentru ca domnul Mititelu să recâştige ce a pierdut. În niciun caz jucătorii nu se vor întoarce la Craiova. Asta cel puţin ştiu eu. Altfel s-ar naşte un precedent periculos, jucătorii care sunt la Steaua îşi vor duce contractele la capăt. Există forme prin care cei care au fost păgubiţi să fie recompensaţi", a adăugat oficialul stelist.

Narcis Răducan, Alexandru Chipciu, Cristian Tănase şi Iasmin Latovlevici au fost prezenţi, astăzi, la lansarea oficială în România a noilor ghete Nike Mercurial Vapor VIII.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite