Cristi Pustai: ”Să ne scoată din campionat! Asta e!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niciodată Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, n-a fost atât de supărat ca la finalul meciului pe care echipa lui l-a pierdut (0-1) la Tg. Mureș. Profesorul de matematică s-a arătat deranjat de faptul că arbitrul Dragoş Istrate a prelungit meciul cu doar trei minute.

Pustai a declarat după meci, la Digi Sport: "S-au dat trei minute de prelungire! Nu se poate! Portarul a stat cinci minute pe jos... Trei minute, au fost şase schimbări. Să vină şi arbitrul la interviu”.

Antrenorul lui Gaz Metan a felicitat publicul local pentru modul în care și-a susținut echipa și a subliniat că el nu comentează arbitrajul, de regulă. Pustai a pus incidentele din finalul partidei de la Tg. Mureș, când Markovici i-a reproșat lui Ghionea că l-a lovit la ultima fază a meciului, cu sânge pe figură, pe seama arbitrajului: ”Normal că au degenerat lucrurile. Publicul ăsta e minunat. Trebuie felicitat, dar eu nu am văzut prea mult fotbal, ci doar o luptă surdă. Să ne scoată din campionat! Orice pe lumea asta trebuie plătit. El nu plăteşte cu nimic".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite