Tg. Mureș - Mediaș 1-0. Lovit de Ghionea, la cap, Markovici a părăsit terenul pe targă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Incidente la finalul meciului de la Tg. Mureș, dintre echipa locală și Gaz Metan Mediaș. Lovit în zona capului, de Ghionea, în săritură, la ultima fază a partidei, Markovici a protestat vehement la final.

Jucătorul lui Gaz Metan a părăsit spațiul de joc pe targă, fiind urcat apoi în ambulanță. Fundaşul sârb a fost lovit tare, în zona capului, de Ghionea, care a sărit la cap, la ultima fază a meciului. Cu sânge pe față, Markovici a venit la arbitrul Dragoş Istrate, protestând. Centralul l-a eliminat pe Răzvan Avram (Gaz Metan) pentru ripostă.

Extrem de iritat, Cristian Pustai a felicitat echipa gazdă pentru victorie, însă a acuzat faptul că meciul a fost prelungit cu numai trei minute deși după pauză au fost câteva întreruperi ale jocului, iar fiecare formație a efectuat câte trei schimbări de jucători.

Antrenorul lui Tg. Mureș, Ioan Ovidiu Sabău, n-a fost de acord cu reacția omologului său de la gruparea sibiană: "Nu e normal ca Pustai să critice arbitrajul. Ar trebui să îşi vadă de echipa lui. Ghionea s-a dat cap în cap cu Markovic. Arbitrajul nu a influenţat rezultatul. E o victorie muncită. Ştiam că Mediaşul joacă din două pase şi centrează pentru Markovici, care vine din linia a doua", a spus Ovidiu Sabău după partidă, la Digi Sport.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Victoraş Astafei (61).

Gaz Metan a suferit primul eşec după o serie de cinci meciuri fără înfrângere (4 egaluri şi o victorie), iar Tg. Mureș s-a apropiat la un singur punct.

Lovitura de începere a meciului a fost dată de fostul internaţional mureşean Iuliu Hajnal (60 ani).

TG. MUREȘ: Albuţ - Vagner (Ljubojevici '59), E. Nicu, Cordoş, Sepsi, Szilagyi - Astafei, Kiriţă, Ilyeş, Bumba (Ghionea '72) - Subotici (Bujor '46).

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

GAZ METAN: Pleşca - Ciucă, Muth, Markovici, Vukadinovici - Todea (Tahar '68), Issa Ba - Buzean (Dudiţă '80), Nicandro (Avram '68), Petre - Vitinho.

Antrenor: Cristian Pustai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite