Tg. Jiu - Vaslui 1-2. Grigoraș a contestat arbitrajul și și-a anunțat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley este considerat cel mai bun jucător străin din Liga I
Wesley este considerat cel mai bun jucător străin din Liga I

Meci cu scandal la Tg. Jiu, unde FC Vaslui s-a impus cu 2-1 (0-1). Gorjenii s-au retras de pe teren, acuzând arbitrajul - un penalty, mai exact, acordat de Robert Dumitru oaspeților. Întâlnirea s-a reeluat după cinci minute. FC Vaslui a urcat pe primul loc în clasament, însă CFR Cluj are un meci mai puțin disputat și așteaptă și decizia din partida cu ”U” Cluj, în care conducea cu 1-0 în momentul întreruperii.

Pentru Pandurii a marcat Voiculeţ (min. 21), cu capul din şase metri, iar pentru FC Vaslui au înscris Wesley (min. 76), dintr-un penaltiy, şi Papp (min. 86), cu capul de la circa doi metri.

În minutul 71, Robert Dumitru a decis să acorde penalty pentru FC Vaslui - Yero Bello l-a împins pe Cardoso, acesta a căzut, iar Yero Bello s-a prăbuşit peste el.

După circa cinci minute de proteste şi după ce antrenorul Petre Grigoraş le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren, în cele din urmă meciul s-a reluat, tehnicianul gorjenilor fiind trimis în tribună.

La reluare, Wesley a transformat penalty-ul acordat de Robert Dumitru.

În mintul 83, Marius Constantin (FC Vaslui) a fost eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător asupra lui Grigoraş. Și deși aveau un om mai puțin moldovenii au marcat golul victoriei care îi urcă pe primul loc în clasament.

PANDURII : Mingote - Unguruşan, Viera, I. Rada II (Cardoso 46), Vlad - Cl. Voiculeţ, Pintilii, D. Nistor - Al. Maxim (Batin '85), Lemnaru (Al. Grigoraş '69), Cristea.

Antrenor: Petre Grigoraş

VASLUI: Borjan - Milanov, Papp, M. Constantin, Paito - Wesley, R. Costin (Stanciu '52), Anderson (N'Doye '46), L. Sînmărtean - Temwanjera, Bello (Adailton '82).

Antrenor: Augusto Inacio

Cartonaşe galbene: Cristea '71 / Sâmnărtean '90 +1

Cartonaş roşu: Marius Constantin '83

Meciul a fost arbitrat de Robert Dumitru, ajutat de Daniel Mitruţi şi Sebastian Stoianov. Rezervă a fost Marian Balaci.

Observatorii partidei au fost Ion Turculeanu şi Silviu Bogdan.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite