FRF i-a cerut scuze puştiului stelist căruia i-a fost confiscat un banner

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bannerul care a stârnit reacţia ostilă a observatorului federal
Bannerul care a stârnit reacţia ostilă a observatorului federal

Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi-a cerut scuze public puştiului stelist căruia i-a fost confiscat un banner la meciul pe care Steaua Bucureşti l-a pierdut (0-1) vineri seara, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Vaslui, în etapa cu numărul 27 a Ligii I.

Deşi avea un mesaj de susţinere a echipei favorite, "Vreau şi eu ceva: Steaua campioană!", observatorul de joc, Gheorghe Nedelescu (Craiova), delegat de Liga Profesionistă de Fotbal, a decis confiscarea bannerului afişat de un grup de copii în tribunele stadionului Steaua.

"Fie şi în condiţiile în care nu este implicată în organizarea jocurilor din cadrul campionatului Ligii I, dar elaborând şi aprobând regulamentele de desfăşurare a activitaţii fotbalului din ţara noastră, Federaţia Româna de Fotbal consideră normal să-i ceară scuze micuţului suporter stelist, Marius, căruia, vineri seara, cu ocazia meciului FC Steaua - FC Vaslui, i-a fost confiscat bannerul de susţinere a echipei sale favorite", se arată în comunicatul FRF preluat de Agerpres.

"Observatorul de joc delegat la această partidă a aplicat ad-litteram regulamentul, dar suntem de părere că, pe viitor, se impune ca toţi observatorii de joc să dea dovada de flexibilitate şi să judece situaţiile de la caz la caz", subliniază comunicatul, semnat de preşedintele FRF, Mircea Sandu.

FRF îl invită pe micuţul stelist, împreună cu părinţii săi sau cu unul dintre ei, la sediul FRF "pentru a i se înmâna, în semn de scuze şi de consolare, un tricou al echipei noastre naţionale şi o minge".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite