Mircea Sandu: "Ar fi fost discuţii dacă un român ar fi arbitrat ca sârbul Mazic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir (stânga) şi Mircea Sandu
Dumitru Dragomir (stânga) şi Mircea Sandu

Preşedintele FR de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că nu este adeptul brigăzilor de arbitri străine, precizând că dacă la meciul Steaua - FC Vaslui, scor 0-1, arbitrul ar fi fost român, ar fi apărut discuţii.

"Nu sunt adeptul brigăzilor străine, dar pentru liniştea acestui final de campionat am susţinut cererea unor cluburi. Numai şi numai pentru a da linişte. M-am săturat de discuţiile de după meci. Dacă ar fi fost un român la Steaua-FC Vaslui, sunt sigur că arbitrii ar fi fost ţapii ispăşitori. Dacă ar fi arbitrat un român ca sârbul Mazic, tot ar fi ieşit discuţii. Va fi o altă atitudine cu aceşti arbitri, jucătorii nu vor mai sta pe jos, antrenorii nu se vor mai purta aşa cum o fac...Măcar ei nu cunosc limba", a spus Sandu, informează Mediafax preluând prosport.ro.

Formaţia Steaua a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), de echipa FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de brazilianul Wesley, în minutul 59.

Meciul a fost arbitrat o brigadă din Serbia cu Milorad Mazic la centru, ajutat de asistenţii Igor Radojcici şi Milovan Rastici, în timp ce rezervă a fost Milenko Vukadinovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite