Steaua - Sportul 4-1. Roş-albaştrii se apropie la 5 puncte de CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa pregătită de Mihai Stoichiță a reușit o victorie clară în această seară, în Ghencea, în fața Sportului Studențesc: 4-1 (3-0). Golurile au fost marcate de Bălan, Rusescu, Tănase, Chipciu, resectiv Stancu. Tatu a fost coautor la trei dintre reușitele colegilor săi, însă nici de data aceasta nu a marcat.

Steaua a deschis rapid scorul așa cum obișnuia în urmă cu peste două decenii atunci când evolua în fața suporterilor. În minutul 6, Chipciu l-a lansat pe Tatu, în careu, pe partea dreapta, iar mingea centrată perfect de atacantul stelist a fost reluată în poartă de Tibi Bălan. După numai două minute, Rusescu a înscris cel mai frmos gol al meciului, reluând din cădere, de la marginea careului mare balonul trimis de Bălan.

O execuție la fel de frumoasă a avut Tănase, în minutul 35, ex-piteșteanul șutând plasat, fără speranțe pentru portarul Lungu. 

Sportul a dat iluzia că poate amenința victoria Stelei în minutul 66. Stanca a ieșit greșit la o centrare, mingea a ricoșat la Stancu, iar acesta a înscris cu toată opoziția lui Geraldo.

În minutul 72, Curelea a șutat peste poartă, însă jucătorul oaspeților a fost tras de mână înainte de a lovi balonul. Stoichiță a temperat elanul Sportului schimbându-i pe Tatu și Rusescu cu Florin Costea, respectiv cu Gardoș.

În minutul 77, Chipciu a reluat în plasă balonul trimisă de Tatu, brazilianul reușind în acest meci să fie coautor la trei din cele patru goluri ale Stelei.

Prin această victorie, echipa antrenată de Mihai Stoichiță a acumulat același număr de puncte (46) ca Dinamo, însă se află pe locul 3 având un golaveraj inferior.

De remarcat că antrenorul Stelei a fost fluierat înaintea partidei de o parte din cei 4.000 de spectatori care au asistat la meci deși a fost frig și a plouat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite