Mihai Stoica îl apără pe Tatu: ”A dat trei pase de gol și a fost huiduit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Manager al echipei de fotbal Steaua, Mihai Stoica a declarat că îi adoră pe fotbaliștii care știu să paseze. MM e de părere că gruparea din Ghencea e acum la mâna ei.

Într-o intervenție la Digi Sport, Mihai Stoica a apreciat jocul făcut de Tatu și n-a fost de acord cu reacția ostilă a fanilor, considerând că presa are partea ei de vină: ”Tatu a pasat decisiv la trei din patru goluri, iar suporterii l-au huiduit. Probabil trebuie să paseze la patru din patru. La hochei, se pune ca marcator şi pasatorul. Ador fotbaliştii care ştiu să paseze. Nu ştiu câţi jucători din Liga I reuşesc să îşi lase coechipierii singuri cu poarta goală".

MM e de părere că Steaua este la mâna ei, diferența de puncte față de CFR (5) nefiind insurmontabilă: ”Nu se ştie ce se poate întâmpla, mai ales după ce Rapid a reuşit o victorie incredibilă după ce pierduse la formaţii mai puţin importante. Orice se poate întâmpla! Suntem la mâna noastră în ceea ce priveşte disputa cu 16 din 17 competitoare. CFR are în continuare un avantaj în faţa noastră”.

Managerul general al Stelei consideră că dacă meciul Steaua - Sportul s-ar fi disputat pe Arena Națională în tribune ar fi fost cel puțin 25.000 de spectatori: ”Am făcut apelul pe Facebook către suporteri pentru că eram dezamăgit. Până la urmă, cifra de suporteri care au venit la meci a fost satisfăcătoare. Nu e puțin lucru să ai șapte mii de oameni în tribună. Mi-aş dori ca suporterii noştri să vină indiferent de rezultat şi de vreme. Sper ca la meciul cu FC Vaslui stadionul să fie plin”, a concluzionat Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite