Mihai Stoica: "Dumitraş, Rocha şi Pavel au semnat cu Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat că atacantul Concordiei Chiajna, brazilianul Adi Rocha, precum şi jucătorii Ceahlăului, Andrei Dumitraş şi Andrei Pavel, au semnat contracte cu gruparea stelistă. Acesta a adăugat că ultimul va rămâne să evolueze la formaţia din Piatra Neamţ.

Mihai Stoica a anunţat care sunt primii jucători cu care Steaua s-a înţeles deja: "Au fost rezolvate transferurile căpitanului Ceahlăului Piatra Neamţ, Andrei Dumitraş, şi al lui Adi Rocha, golgheterul revelaţiei acestui retur de campionat, şi este semnat şi un contract pentru un jucător de mare perspectivă, un pariu personal al lui Gigi Becali, Andrei Pavel, de la Ceahlăul, dar el rămâne docamdată la Piatra Neamţ", a spus Stoica, la DigiSport.

Stoica a explicat că Steaua a făcut o ofertă pentru atacantul Wesley Lopes de la FC Vaslui şi aşteaptă răspunsul jucătorului care a plecat deja în ţara sa natală, Brazilia. "Există o ofertă concretă făcută de patronul nostru patronului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, există discuţii pe care patronul nostru le-a purtat cu agentul jucătorului. Wesley a plecat în vacanţă şi se va întoarce la data de 10 iunie şi sper să aleagă Steaua. Este un jucător pe care ni-l dorim, cel mai mult şi-l doreşte patronul", a precizat oficialul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite