Mihai Stoica: "A fost o singură echipă pe teren, scorul este mincinos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Manager al echipei Steaua, Mihai Stoica a declarat la finalul meciului cu Dinamo, câştigat cu 3-2, că roş-albaştrii au dominat partida, au avut mai multe ocazii de gol şi meritau să câştige la o diferenţa mai mare.

Mihai Stoica a declarat la Digi Sport, după "Eternul derby":"Există o rivalitate dusă în stratosferă şi e o satisfacţie mare când reuşeşti să baţi la un gol. La cum s-au prezentat nici nu putea fi un alt rezultat. Rămâne satisfacţia unei victorii muncite. Sunt şapte victorii din zece cu Mihai Stoichiţă pe bancă şi acesta este un parcurs de campion. Să vedem ce se va întâmpla la Cluj, dacă U va reuşi să-şi mulţumească sporterii aşa cum au făcut-o băieţi noştri azi. Chiar dacă scorul a fost 3-2, a fost o singură echipă pe teren, Steaua Bucureşti".

Stoica a apreciat că singura echipă care poate ajunge în grupele cupelor europene este Steaua: "Dacă nu ar fi fost înfrângerea cu Vaslui, ar fi fost un parcurs aproape perfect de la venirea lui Stoichiţă, dar din păcate nu-l puteam scoate din ecuaţie. Vom urmări cu înfrigurare deznodământul partidei de la Cluj, gândindu-ne că locul doi e mai bun ca locul 3, iar locul 1 e mai bun ca locul 2. Singura echipă care are şanse să meargă în grupele unei competiţii europene cred că e Steaua Bucureşti".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite