Ilie Stan: ”Stelei îi va fi greu să câștige titlul de campioană”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan
Ilie Stan

Fost antrenor al Stelei, Ilie Stan s-a bucurat la final pentru victoria roș-albaștrilor în fața lui Dinamo (3-2). El a fost salutat de fani și a remarcat faptul că este extraordinar să joci în fața a 50.000 de spectatori.

Intervievat la Digi Sport, Ilie Stan a mărturisit: "Acum mi-am dat seama ce înseamnă atmosfera, ce înseamnă o echipă de valoare, Steaua, care astăzi a făcut un joc bun. A înscris trei goluri frumoase şi se menţine în bătălia la campionat. Îi va fi foate greu dacă Vaslui va câştiga cu Universitatea Cluj, dar în fotbal se poate întâmpla orice. Mi-a fost greu în tribună... Am spus cuiva dacă reuşim să înscriem până în minutul 45 câştigăm jocul. Mă aşteptam să înscrie unul din fundaşii centrali la faze fixe. Îmi doream să câştigăm şi felicit echipa pentru modul cum s-a dăruit astăzi. Au crezut în ei şi i-au făcut pe cei 50.000 de oameni să meargă acasă fericiţi".

Ilie Stan le-a mulțumit fanilor pentru faptul că apreciază ceea ce a făcut el la echipă și a evitat să vorbească despre revenirea sa, subliniind că este un antrenor în funcție. "Şi suporterii au un mare merit asupra faptului că echipa este pe un drum foarte bun", a adăugat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite