Dario Bonetti: ”"Au fost cadouri din partea jucătorilor mei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Dario Bonetti și-a acuzat din nou jucătorii, considerând că aceștia au făcut cadouri adversarilor. Nu e prima oară când italianul are o asemenea reacție. În pauza meciului cu CFR Cluj, el a intrat în vestiar și și-a certat fotbaliștii, inducând ideea că unii nu și-ar apăra șansele corect.

Dario Bonetti crede că o victorie în Cupa României ar fi extrem de importantă, însă aceasta poate fi obţinută doar dacă Dinamo nu mai face "cadouri". "Au fost cadouri din partea jucătorilor care au greşit în mod evident. Nu trebuie să-i nominalizez eu. Am început foarte bine, am marcat primii, dar apoi meciul a luat o altă turnură şi ne-a fost teamă să învingem. Prima repriză am fost doar noi pe teren", a declarat Bonetti.

Întrebat cum apreciază evoluţia lui Dragoş Grigore, care a greşit la cele trei goluri ale Stelei, Bonetti a răspuns: "Un alt cadou. Nu poţi juca fără o minimă atenţie, eu cred că şi jucătorii trebuie să-şi asume responsabilităţi la fel ca antrenorii".

Bonetti speră să rămână la Dinamo şi în sezonul viitor: "Atunci când se pierde un derbi, e o figură urâtă pentru suporterii noştri, dar mai ales maniera în care se pierde. Sper să continui la Dinamo, e o mare dezamăgire să pierzi un derbi de o aşa manieră, mai ales că puteam câştiga după cum începusem. În prima repriză am avut şi posesia, în plus 4-5 ocazii mari de a marca".

Pe de altă parte, întrebat dacă şi el a greşit joi seară, Bonetti a răspuns: "E clar că atunci când greşesc jucătorii, greşesc şi antrenorii". În legătură cu faptul că nu l-a folosit pe Ionel Dănciulescu, Bonetti a spus: "Sunt exemple celebre de jucători, care atunci când ajung la «tinereţe» se face un schimb de generaţii".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite