Gigi Becali face din nou pe antrenorul și spune că Tiberiu Bălan va evolua ca atacant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, astăxi, că jucătorul Tiberiu Bălan nu va mai evolua pe postul de mijlocaş, ci ca atacant, deoarece este un om de gol şi a precizat că nu se mai bazează pe serviciile lui Florin Costea în acest final de campionat.

"Pe Tibi Bălan nu îl veţi mai vedea mijlocaş, ci atacant, pentru că el este om de gol. Tibi Bălan va fi jucătorul decisiv în acest final de campionat. Nu l-am luat pe Wesley în iarnă pentru că apucasem să îl iau pe Tibi Bălan. Îmi pare rău că nu l-am luat. Dă-i românului mintea de pe urmă! Wesley e de departe cel mai bun jucător din Liga I. Este Wesley şi restul. Nu a existat în România un străin de talia lui, are un magnetism la minge", a spus Becali, la Sport.ro.

Gigi Becali a afirmat că a fost dezamăgit de evoluţia lui Florin Costea în partida cu Petrolul Ploieşti. "Eu unul nu mă mai bazez pe fraţii Costea, pe Florin mai mult, pentru că aseară ne putea nenoroci", a completat Becali.

Finanţatorul stelist crede că în cazul în care Laurenţiu Reghecampf va părăsi conducerea tehnică a echipei Concordia Chiajna, aceasta ar avea mari probleme în salvarea de la retrogradare. "Dacă pleacă Reghecampf de la Chiajna s-a terminat cu echipa asta în trei secunde. Nu cred că are o ambiţie specială să bată pe Steaua. El este genul de om cu calitate. Nu are ambiţii cu Steaua, e genul de om care nu uită de unde a plecat. Normal că o să vrea să câştige împotriva Stelei, dar nu o va face cu duşmănie", a explicat Becali.

Steaua va întâlni, luni, în deplasare echipa Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite