Curelea: "Este dureros că am retrogradat... Îmi vine să plâng, să urlu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sportul studentesc
sportul studentesc

Component al echipei de fotbal Sportul Studenţesc, Costin Curelea a declarat după meciul pierdut (0-2) cu Rapid că este dureros că formaţia sa a retrogradat, deoarece el şi colegii săi au arătat un fotbal frumos şi nu ar fi meritat să ajungă în Liga a II-a.

"Este dureros că am retrogradat, am sperat până în ultima clipă, dar din păcate suntem retrogradaţi şi matematic. Îmi vine să plâng, să urlu, îmi pare rău, cred că am arătat un fotbal frumos şi consider că echipa asta nu merita să retrogradeze. Este adevărat însă că au fost multe decizii de arbitraj împotriva noastră, nu intenţionate, dar aşa cum am mai spus pentru un arbitru e mai uşor să greşească împotriva echipelor mici", a spus Curelea.

Referitor la viitorul său, Curelea a spus că îi va fi greu să o ia de la capăt, la altă echipă. "Vom vedea ce va fi, dar un lucru e clar, îmi va fi greu să o iau de la capăt. O să ajung la un acord cu domnul Şiman să plec, într-un fel sau altul ne vom înţelege", a explicat el.

Costin Curelea a precizat că îşi doreşte să joace la un nivel cât mai înalt. "Nu contează ce tricou o să îmbrac, îmi doresc să joc la un nivel cât mai înalt şi să fac performanţă. La Sportul probleme financiare sunt şi vor mai fi. Sper ca înţelegerile dintre noi, jucătorii, şi club, înţelegeri de comun acord, să fie respectate. Nimeni nu a declarat nimic şi sper că promisiunile care ni s-au făcut să fie respectate", a adăugat fotbalistul.

Întrebat dacă ar accepta o ofertă de la antrenorul echipei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, fotbalistul a răspuns: "Dac aş şti aş pleca de acum pe jos în Rusia".

Formaţia Rapid a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I. Golurile au fost marcate de Herea '7 (penalti) şi Grigorie '74.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite