Marius Şumudică: ”Vă garantez că Vasluiul se va bate la titlu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Șumudică
Marius Șumudică

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Şumudică, a declarat, ieri, după victoria din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 3-1, că această partidă a reprezentat o punte pentru formaţia sa şi a garantat că elevii săi se vor bate la titlu în acest sezon.

Antrenor la FC Vaslui, Marius Șumudică radia de fericire la finalul meciului cu Steaua: "Victoria înseamnă descătuşare. Prima repriză am început mai greu, dar a doua parte a fost foarte bună, am revenit şi am câştigat. La Vaslui e mereu presiune, ca la toate echipele mari. Am preluat o echipă cu doar doi titulari de anul trecut, Sânmărtean şi Milanov, şi cu toate acestea Vasluiul joacă fotbal. A doua parte a fost cea mai bună repriză de când sunt aici. Am fost inspirat cu cele două schimbări de la pauză. Terenul era foarte greu, am eliminat construcţia şi am încercat să ducem cât mai repede mingea în careul lor. Sânmărtean este un jucător excepţional, dar astăzi grupul a câştigat meciul. Acest meci a fost puntea şi vă garantez că Vasluiul se va bate la titlu", a spus Şumudică la Digi Sport.

Formaţia FC Vaslui a învins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Steaua Bucureşti, în ultimul meci al etapei a VI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a "roş-albaştrilor" în campionat, în acest sezon. Golurile învingătorilor au fost marcate de Celeban '59, Sânmărtean '83 şi M. Niculae '88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Chipciu, în minutul 51.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite