Galeria Rapidului nu-l mai vrea pe Coman, Copos nu e de acord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții galeriei Rapidului s-au întâlnit cu antrenorul Răzvan Lucescu și cu George Copos. Ei susțin ca Dani Coman să plece din Giulești, nedorind să-i scuze gestul făcut în timpul meciului pierdut (0-1) la Chiajna.

Copos nu pare deloc încântat de cererea suporterilor și a declarat pentru Mediafax: "Dacă suporterii pun condiţia ca Dani Coman să plece, atunci vor rămâne singuri. Noi nu vrem să ne autodistrugem. Ei ar trebui să îl înţeleagă. Coman rămâne portarul Rapidului. E unul dintre cei mai buni portari ai României. Antrenorul va decide dacă el va fi sau nu titular. El rămâne în lotul nostru".

Patronul Rapidului a explicat faptul că Dani Coman nu se află în cea mai bună perioadă a vieții sale. "Tatăl lui e grav bolnav de ciroză, iar ceea ce s-a întâmplat la acel meci a fost o descărcare nervoasă (n.r. - a aruncat cu o sticlă cu apă în galerie). Cu toate acestea, el a strâns din dinţi şi a intrat în poartă. E cu totul nedrept ce i se întâmplă. Regretă foarte mult gestul de atunci. Suporterii ar trebui să îl înţeleagă".

Într-o intervenție la GSP TV, Daniel Pancu și-a exprimat sprijinul pentru Coman. Gigi Corsicanu, în schimb, a spus la Digi Sport că nu crede că suporterii îl vor ierta pe Coman. "Am vorbit cu Răzvan Lucescu, iar el ne-a înțeles punctul de vedere". Fanii ar fi spus chiar că preferă ca Rapidul să înregistreze și rezultate negative, însă nu vor ca în poartă să se afle Dani Coman.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite