Rapid - Tg. Mureș 1-1. Oaspeții au egalat în minutul 4 al prelungirilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Lovitură de teatru în Giulești. Cu toate că s-a chinuit să depășească liniile apărării lui FCM Tg. Mureș, Rapid conducea cu 1-0 și părea câștigătoare. În minutul 4 al prelungirilor, însă, oasepții au egalat. Punct mare pierdut de oamenii lui Răzvan Lucescu și, totodată, unul ce se poate dovedi extrem de important pentru cei ai lui Ioan Ovidiu Sabău.

Rapid a dominat întâlnirea programată în etapa cu numărul 30 a Ligii 1. Și a reușit să înscrie prin Daniel Pancu, în minutul 82 - rapidistul a trimis în poartă balonul centrat de Felipe Teixeira după o cursă irezistibilă.

Atunci când nimeni nu mai credea, un balon aruncat spre careu de Kiriță a fost reluat fără preluare, cu capul, de Goran Ljubojevici, peste Dani Coman ieșit mult din poartă - apărătorii Rapidului au fost surprinși.

În minutul 54, bucureștenii au reclamat că mingea a intrat în poartă în momentul în care Ciprian Deac a lobat peste portarul Balauru, iar Cordoș a respins de pe linia porții.

Finalul primei reprize a fost destul de tensionat, arbitrul Robert Dumitru trimițându-i în tribune pe Răzvan Lucescu, Constantin Zotta și Diego Longo, toți de la Rapid.

La meci au asistat doar femei și copii sub 14 ani, unii dintre ei purtând tricouri albe pe care scria ”Singuri împotriva tuturor”,

În minutul 90+2, Deac a primit al doilea cartonaş galben pentru trageri de timp şi a fost eliminat de arbitrul Robert Dumitru.

În urma acestui rezultat, Rapid este la 5 puncte de CFR Cluj, șansele echipei din Giulești de a câștiga titlul de campioană reducându-se drastic. FCM Tg. Mureș, în schimb, obține un punct extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

RAPID: Coman - Rui Duarte, Burcă, Oros, Bozovici - Teixeira, Alexa, Herea (Al. Ioniţă '77) - Deac, Pancu (M. Antonio '85), Surdu (Roman '64).

Antrenor: Răzvan Lucescu.

TG. MUREȘ: Balauru - D. Matei, Cordoş, Gugu, Kiriţă, Szilagyi - Astafei (Ljubojevici '86), Fl. Dan, Sepsi, Bumba (Vasilache '78) - Apostu (Bujor '70).

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Oros '42, Pancu '45+1, Burcă '62, Deac '77, '90+2 / Sepsi '46, Cordoş '55, Fl. Dan '69, Bujor '71, Astafei '77.

Cartonaş roşu: Deac '90+2.

Arbitru: Robert Dumitru (central) - Aurel Oniţa, Sebastian Stoianov (asistenţi) - Cristina Bujor (rezervă).

Observator: Eduard Alexandru.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite