IMAGINEA ANULUI ÎN LIGA I! Cele mai tari glume cu "telefonistul Slughiţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul Rapid - Steaua (1-1) a consemnat o fază unică în fotbalul mondial! Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a fost surprins de camerele DigiSport vorbind la telefon pe bancă în timpul jocului! Fanii roş-albaştrilor s-au întrecut să ironizeze acest moment unic.

La începutul reprizei a doua a meciului dintre Rapid şi Steaua, Mihai Stoichiţă a fost suprins într-o postură jenantă. Aflat pe banca Stelei, tehnicianul poreclit "Slughiţă" de suporterii roş-albaştri pentru "verticalitatea" sa în faţa patronului Gigi Becali, vorbea de zor la telefonul mobill, gesticulând nervos, de parcă dădea explicaţii cuiva. La doar câteva minute s-a produs prima schimbare la Steaua: a ieşit Mihai Costea, a intrat Tibi Bălan.

"Am colaboratori în tribună"

La final, steliştii au dat-o în bâlbâială încercând să justifice scena penibilă: Mihai Stoica a spus că la telefon era Gigi Becali, Stoichiţă că era un colaborator al său din tribună, iar Gigi Becali s-a enervat când a fost întrebat de acest lucru. "Ce vă interesează pe voi cine l-a sunat pe Stoichiţă? Habar n-am. De ce mă întrebaţi pe mine cine l-a sunat pe Stoichiţă? Să spună Sorin Cârțu cu cine vorbea. De unde să știu eu?", a spus patronul Stelei.

La conferința de presă, Stoichiță a scăldat-o: "N-am vorbit cu patronul. Nu e treaba voastră cu cine am vorbit! Vă aştept la antrenamente să vedeți cine antrenează Steaua", dar apoi, la Fanatik Show, a detaliat: "Eu am mai mulţi oameni în tribună care urmăresc jocul de sus şi m-au sunat să-mi spună una, alta".

Meme: "Probabil că a vorbit cu Gigi"

"Lippi" a fost însă dat de gol de Mihai Stoica. ""Probabil că a vorbit cu Gigi Becali, dar care e problema? Voia să vadă starea jucătorilor", a spus Meme imediat după meci. A revenit apoi, încercând, fără succes, să justice scena respectivă: ""Nu e nimic anormal ca antrenorul să vorbească la telefon pe bancă! În Anglia există chiar telefon fix la care managerii vorbesc".

Fanii Stelei s-au întrecut în a ironiza acest moment, care descrie cum nu se poate mai bine situaţia echipei, care a luat doar un punct în ultimele două meciuri şi a ajuns pe locul cinci, la cinci puncte de primul loc.  Iată câteva din glumele postate pe net de suporterii roş-albaştrilor, care l-au contestat pe Stoichiţă încă de la revenirea acestuia pe banca Stelei.

"Sunteţi răutăcioşi. Poate l-a sunat soţia să ia pâine în drum spre casă de la stadion"

"Cred că era Ilie Stan care l-a sunat să-i zica: "Ce bine-mi pare că ai luat tzeapa!"

"Îi dăduse Mache telefonul să vorbească la linia erotică. Îl văzuse mai stresat pe Slughiţă"

"Mai rămâne să cheme Gigi şi un jucător la bancă să-i dea indicaţii la telefon"

"Gigi l-a făcut mat pe Răzvan Lucescu. A fost mai inspirat la schimbări"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite