Răzvan Lucescu: "Este cel mai bun sezon al Rapidului din ultimii şapte ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat miercuri seară, după victoria din meciul cu Sportul Studenţesc, scor 2-0, că acest rezultat este absolut meritat şi că îl bucură faptul că formaţia sa este calificată matematic în Liga Europa.

"Am câştigat cu 2-0, dar rezultatul putea să fie mai mare pentru că am avut ocazii incredibile. Victoria este absolut meritată şi ceea ce mă bucură este că suntem acum calificaţi matematic în Liga Europa. Din acest punct de vedere există o mulţumire, dar în acelaşi timp avem şi o foarte mare dezamăgire, că s-a dus acest ccampionat, că de fiecare dată când am fost acolo sus am clacat şi n-am reuşit să ne agăţăm de primul loc", a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu consideră că nu ar fi trebuit să fixeze ca obiectiv la începutul sezonului câştigarea titlului. "Este un prim an în care am început cu un grup nou, eu dacă ar fi să îmi reproşez ceva îmi reproşez faptul că am fixat un obiectiv echipei, câştigarea titlului. Nu trebuia să fac asta, am făcut-o doar pentru ca să strânge acest grup, să formăm o echipă. Mă bucur însă că am egalat un alt punctaj, de 61, practic cel mai bun punctaj din 2007/2008 încoace, de când Liga I are din nou 18 echipe. Este cel mai bun sezon al Rapidului din ultimii şapte ani. Din păcate Rapid a avut o perioadă în care n-a fost nicăieri, n-a avut exeperienţă, n-a avut în spate o forţă care să-i dea încredere. Cu toate astea într-un clasament al primelor cinci suntem pe primul loc şi de aceea există dezamăgirea de care vă vorbeam, că puteam obţine mai mult", a menţionat el.

Întrebat dacă va pleca de la Rapid, tehnicianul a răspuns: "Dacă vreau să continui sau nu e problema mea".

Formaţia Rapid a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I. Golurile au fost marcate de Herea '7 (penalti) şi Grigorie '74.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite