Răzvan Lucescu se ia de suporteri și se răstește la reporteri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eșecul (0-1) suferit de Rapid, la Chiajna, în această seară, a deschis o prăpastie între suporterii din Giulești, echipă și antrenorul Răzvan Lucescu. Ultimul i-a acuzat pe fani, spunând că distrug clubul...

Intervievat la final de meci, de GSP TV, Răzvan Lucescu a explicat eșecul la modul sumar - ”Un punct ar fi însemnat cât de cât ceva în clasament. Aşa suntem departe. Echilibrul s-a rupt la eliminarea lui Duarte” -, iar apoi a aruncat pisica în curtea galeriei: "Dezamăgit? Nu ştiu... E un amestec de surpriză neplăcută şi de frustrare şi de amărăciune. O galerie frumoasă, care de obicei susţinea necondiţionat jucătorii, a fost împotriva lor. S-a produs o fisură. E greu când un club este dezbinat. Au fost înjuraţi oameni care au făcut istorie la acest club. N-ai nici o şansă când suporterii te înjură toată repriza a doua. Oameni care au pus suflet pentru această echipă să fie înjuraţi. Dacă asta se vrea, să mergem spre distrugere! E păcat să termină nişte ani frumoşi aici. Va fi greu să ne regăsim liniştea, motivaţia şi spiritul, chiar dacă n-a fost cel mai bun meci. Sunt meciuri care se câştigă urât, spre final. Poate nici Cupa României nu mai e un obiectiv dacă suporterii nu vor asta".

Întrebat dacă este tentat să demisioneze, Răzvan Lucescu l-a luat la rost pe reporterul GSP TV: "Nu pune tu întrebările astea că nu te priveşte pe tine!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite