Marius Șumudică: ”Nu se pune problema să vin în Giulești. Am contract cu Brașovul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

La finalul meciului pe care Rapid l-a pierdut (0-1) la Chiajna, galeria giuleșteană i-a scandat numele lui Marius Șumudică. Acesta a declarat la Digi Sport că nu-i va antrena pe ”vișinii”, cel puțin în acest sezon.

Șumudică a glumit atunci când i s-a spus că i s-a scandat numele la Chiajna. ”Am crezut că în Ghencea!”, a spus antrenorul Brașovului, iar apoi a continuat subliniind că are o relație bună cu Răzvan Lucescu și că este păcat ceea ce se întâmplă la Rapid: ”Am auzit că mi s-a strigat numele de fanii Rapidului. Le mulţumesc, dar nu se pune problema să revin. Eu mi-aş fi dorit să bată Rapidul şi pentru că mă avantaja, eu fiind în luptă cu Chiajna. Nu pot să mă întorc la Rapid, pentru că deja am antrenat două echipe. În al doilea rând, eu sunt la Braşov şi vreau să îmi fac treaba până la sfârșit. Mai ales că s-a spus despre mine că nu stau prea mult timp la o echipă", a declarat Marius Şumudică la DigiSport Special.

Antrenorul de la Brașov a adăugat că Rapidul a pierdut mult prin plecarea lui Dinu ”Vamă”: ”Este unul dintre cei mai buni conducători din fotbalul românesc. Și Mihai Stoica este printre primii trei. Cu Dinu Vamă am lucrat și știu cât timp petrecea pentru a rezolva problemele Rapidului. Și aceasta deși avea probleme acasă, în familie”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite