Petrolul - FC Vaslui 1-2 și moldovenii urcă pe locul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley este considerat cel mai bun jucător străin din Liga I
Wesley este considerat cel mai bun jucător străin din Liga I

Sub comanda noului antrenor Augusto Inacio, FC Vaslui a câștigat cu 2-1 disputa de la Ploiești, cu Petrolul. Succesul îi urcă pe moldoveni pe locul 4 în clasament, însă ei ar putea fi depășiți chiar de Steaua, care joacă la această oră la Mioveni.

Ploieștenii au deschis scorul în minutul 18, când Buhuși a șutat senzațional, de la circa 18 metri, din unghi de 45 de grade - pasa i-a fost dată de Dina, despre care vasluienii au spus că se afla în ofsaid.

Mult mai periculoasă după pauză, echipa lui Adrian Porumboiu a reușit egalarea în minutul 63, prin Wesley, care a transformat impecabil penalty-ul dictat după un fault la Milanov. 

Cu două-trei minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, Stanciu a reușit un alt gol de senzație: a driblat un adversar, pe stânga, și a trimis plasat, cu stângul, la colțul lung.  

PETROLUL: Gritti - Străuţ, Melinte, Bikana, Ben Djemia - Mustivar, Negru - Opriţa, Boudjemaa (Fl. Dumitru '69), Buhuşi - Dina (Borza '58, M. Roman '78).

Antrenor: Valeriu Răchită

VASLUI: Borjan - Milanov, Papp, M. Constantin, Paito - R. Costin (Stanciu '46), N'Doye - Adailton (Gheorghiu '75), Wesley, Sânmărtean - Temwanjera (Yero Bello '90+1).

Antrenor: Augusto Inacio

În tribunele stadionului Petrolul s-au aflat numeroși copii, care au încurajat echipa locală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite