Petrolul - CFR Cluj 1-1. Ploieştenii supăraţi de egal, liderul acuză arbitrajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un meci contând pentru etapa cu numărul 26 din Liga 1 la fotbal, disputat la Ploiești, pe stadionul "Ilie Oană", în faţa a 15.000 de spectatori, Petrolul şi CFR Cluj au terminat la egalitate, 1-1 (1-0). Ploieștenii au deschis scorul, au avut un om în plus, au șutat de două ori în bară, însă n-au izbutit să învingă liderul.

Petrolul a deschis scorul prin tunisianul Hamza Younes (38), dintr-un penalty scos de Opriţa, care a fost faultat de Camora. Fundaşul lui CFR a văzut al doilea cartonaş galben la această fază.

Petrolul a jucat mult mai slab după pauză şi a fost egalată de CFR, chiar dacă ardelenii jucau în inferioritate - Ronny (69) a marcat golul.

Echipa lui Gigi Mulţescu a avut în acest meci şi două bare, prin Alvaro Linares (29) şi Soni Mustivar (62). CFR putea da lovitura în prelungiri, însă Liviu Ganea a ratat o ocazie imensă de a aduce victoria oaspeţilor. Petrolul are două victorii şi un egal de când a fost preluată de Mulţescu.

CFR a fost la primul meci de la numirea lui Ioan Andone. CFR nu a câştigat de trei meciuri (un eşec şi două egaluri) și nu are nicio victorie în deplasare în 2012.

PETROLUL: Hamutovski - Străuţ, Alvaro Silva, Melinte, Maxim - Mustivar - Opriţa (Bikana '90+3), Boudjemaa, Osiako (Fl. Dumitru '73), Hamza - Zerka (Ben Djemia '46).

Antrenor: Gheorghe Mulţescu

CFR CLUJ: Beto - Lionn (Panin '89), Cadu, G. Mureşan, Camora - Sougou, Sare, Godemeche (L. Ganea '62), Nicoară - Bastos (Vranjes '72), Ronny.

Antrenor: Ioan Andone

Cartonaşe galbene: Boudjemaa '7, Osiako '31, Maxim '34, Mustivar '80, Străuţ '90+3 / Godemeche '8, Mureşan '27, Camora '28, '37, Nicoară '53, Lionn '60, Beto '90+3

Cartonaş roşu: Camora '37

Arbitri: Adrian Cojocaru (centru) - Aurel Oniţa, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Iulian Călin (Rezervă)

După meci, antrenorul gazdelor, Gigi Mulţescu, era negru de supărare. "Mor de ciudă că am ratat victoria asta. Nici nu ştiu dacă mai trăiesc. Dacă CFR are faţă de campioană, noi suntem de Champions League", a spus tehicianul care a adus şapte puncte Petrolului în ultimele trei etape.

De partea cealaltă, Ioan Andone crede că penaltyul acordat gazdelor a fost gratuit. "Am fost fundaş şi aşa ceva nu se dă. Opriţa a lăsat capul în jos", a declarat Ando.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite