Mihai Stoichiţă: ”Voi urmări Petrolul - CFR îmbrăcat în galben-albastru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă
Mihai Stoichiţă

Antrenor al echipei Steaua, Mihai Stoichiţă a declarat, astăzi, la Galaţi, că va urmări meciul Petrolul - CFR Cluj şi pentru a-şi arăta susţinerea faţă de echipa prahoveană în meciul cu o contracandidată la titlu se va îmbrăca în galben şi albastru.

Delegaţia echipei Steaua Bucureşti a ajuns, astăzi, la Galaţi, pentru meciul cu Oţelul. Atât Mihai Stoichiţă, cât şi managerul Mihai Stoica spun că se aşteaptă la un meci echilibrat între Oţelul şi Steaua, partidă programată mâine, de la ora 20.00, în cadrul etapei cu numărul 36 din Liga I.

Antrenorul bucureștenilor a vorbit și despre întâlnirea Petrolul - CFR Cluj, care se desfășoară astăzi, de la ora 20.30. "Va fi un meci aprig, pe viaţă şi pe moarte. Şi noi şi Galaţiul vrem să câştigăm, noi luptăm pentru cele trei puncte pentru a ne apropia cât mai mult de primul loc, iar Oţelul luptă pentru a se apropia de cupele europene. Voi urmări meciul dintre Petrolul şi CFR şi voi fi fanul Petrolului, mă voi îmbrăca în galben-albastru", a declarat antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, preluat de Mediafax.

La rândul său, Stoica a afirmat că ar paria X la meciul Steaua - Oţelul. "Dacă n-aş fi implicat direct în acest meci, aş paria X. La astfel de meciuri echilibrate, acest semn se potriveşte. N-ar fi bine pentru nicio echipă, pentru că un punct s-ar pierde în eter. Nu este o favorită la meciul acesta, se întâlnesc două echipe de valoare. Nu e situaţie pe care ţi-o doreşti, aceea de a juca în seara de Înviere, însă sunt atâtea exemple în campionatele din Europa, până la urmă asta ne este meseria, nu avem motive să ne lamentăm", a spus managerul Stelei, Mihai Stoica.

Steaua a avut programat un antrenament în cursul acestei seri, pe stadionul Dunărea, din Galaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite