Gigi Becali: ”Rezultatul e echitabil, dar am luat gol din aut!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei nu e supărat pe Mihai Stoichiță. Cel puțin acum, după ce echipa lui n-a reușit să câștige la Tg. Jiu (1-1 cu Pandurii). Gigi Becali s-a luat de Chiricheș, cel de la care a pornit și plecarea lui Ilie Stan.

Becali a declarat la Digi Sport: "Rezultatul este echitabil! Dacă ai 1-0 în minutul 80 şi iei gol apoi, mie mi se pare inadmisibil! Cea mai bună apărare, fundaşii centrali cei mai buni... Greşeala a plecat de la Chiricheş. A fost aut. S-a bătut un aut şi am luat gol! Eu nu pot să reproşez nimic echipei, aşa a fost sa fie".

Patronul Stelei nu i-a reproșat nimic nici lui Mihai Stoichiță. Nici nu avea cum fiindcă actualul antrenor n-avea cum să facă echipa în doar câteva zile - abia a cunoscut jucătorii, după cum singur a recunoscut. Echipa trimisă pe teren, ca așezare, n-a semănat nici cu aceea folosită de Ilie Stan. Și atunci se ridică o întrebare: Oare cine a făcut echipa care n-a putut câștiga la Tg. Jiu așa cum își dorea Gigi Becali? Sigur este că Tatu rămâne pierdut printre liniile adverse, fiind incapabil să dea gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite