Oţelul Galaţi - Pandurii Târgu Jiu 2-1. Campioana revine pe locul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul Galaţi a învins, astăzi, pe teren propriu, cu 2-1 (2-1), pe Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa cu numărul 30 a Ligii I. Oamenii lui Dorinel Munteanu au revenit pe locul 6 în clasament.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Didi, în minutele 41 şi 44, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Al. Maxim, în minutul 12.

Oaspeții au deschis scorul relativ repede. Grigoraş a centrat din partea dreaptă şi Maxim a înscris cu latul de la 10 metri.

Cu puțin timp înainte de pauză, Antal a pătruns în partea dreaptă, i-a pasat în careu lui Didi şi brazilianul l-a învins pe Mingote cu un şut de la 12 metri.

Trei minute mai târziu, Perendija a reluat balonul cu capul în bara transversală şi Didi pe fază a înscris pe spate de la 7 metri.

OȚELUL: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg. Costin, S. Ilie - Neagu (Filip '52), Giurgiu - Antal (Stromajer '85), Didi, Iorga - Pena (Punosevac '62).

Antrenor: Dorinel Munteanu.

PANDURII: Mingote - Unguruşan, Viera, Rada, Cardoso (Lemnaru '66) - Rusu (Nistor '46), Pintilii - Al. Maxim, Voiculeţ, C. Cristea - Al. Grigoraş (Brata '80).

Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Didi '25, Grahovac '83 / Rada '59, Viera '67.

Arbitri: Eduard Ioniţă (central) - Florin Ungureanu, Alexandru Cerei (asistenţi) - Ionel Ivan (rezervă).

Observatori: Ioan Toma, Romulus Chihaia.

La partida de la Galaţi au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite