Liviu Ciobotariu: ”Altfel ar fi stat lucrurile dacă Niculae nu ar fi fost eliminat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Dinamo, Liviu Ciobotariu, a declarat după remiza (1-1) cu Oţelul Galaţi că elevii săi au recâştigat la acest joc ceea ce pierduseră de la începutul returului, şi anume atitudinea de joc şi încrederea de sine.

"Vreau să îmi felicit jucătorii pentru modul în care au luptat pentru acest rezultat. Cred că în această seară am recâştigat ceea ce pierdusem în returul campionatului, atitudinea de joc, încrederea în sine. Am întâlnit echipa campioană, o echipă foarte bună, puteam şi să câştigăm pe final, însă eu cred că scorul este echitabil. Dinamo trebuia să recapete încrederea şi atitudinea pe care a avut-o în turul campionatului. În seara aceasta am recâştigat-o şi cred că suntem pe un drum bun. Toţi jucătorii au simţit că lumea din jurul nostru este mai puţin politicoasă cu noi şi am strâns puţin rândurile şi am demonstrat că suntem o echipă care poate să facă rezultate chiar şi în 10 oameni", a spus Ciobotariu la Digi Sport.

Antrenorul s-a referit și la arbitraj deși a spus că de obicei nu comentează acest aspect: "Probabil că altfel ar fi stat lucrurile dacă Niculae nu ar fi fost eliminat, aceeaşi fază s-a întâmplat şi de partea cealaltă, unde Laurenţiu Rus a fost lovit intenţionat, are buza spartă, dar nu s-a dat aceeaşi decizie".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite