Apelul în cazul Paszkany - Porumboiu a fost respins de Comsia de Recurs a LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins, joi, apelul împotriva deciziei din 23 martie a Comisiei de Disciplină, în cazul injuriilor adresate reciproc în mass-media de patronul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, şi finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

"Paszkany Arpad, FC CFR 1907 Cluj vs. Porumboiu Adrian (FC Vaslui) - Admite excepţia inadmisibilităţii. Respinge recursul ca inadmisibil", se arată pe site-ul oficial al LPF citat de Mediafax.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, şi patronul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a LPF, în data de 23 martie, cu câte 10.000 de lei penalitate financiară pentru injuriile pe care şi le-au adresat reciproc în mass-media.

Conflictul dintre cei doi finanţatori a început în toamna anului trecut când Adrian Porumboiu a afirmat că partida Oţelul Galaţi - CFR Cluj (scor 0-4), disputată la 9 septembrie, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I, a fost blat. De atunci, Porumboiu şi Paszkany şi-au adresat reciproc în mai multe rânduri injurii în cadrul unor emisiuni televizate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite