Gaz Metan Mediaş - Pandurii Târgu Jiu 3-2. Victorie importantă pentru echipa lui Pustai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gaz Metan Mediaş a învins, astăzi, cu 3-2 (2-1), pe Pandurii Târgu Jiu, într-un meci contând pentru etapa a 27-a din Liga I. Gazdele au evoluat în inferioritate numerică spre finalul jocului.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Frăsinescu (min. 6), cu o lovitură cu capul, după o centrare a lui Petre din corner, Lazăr (min. 25), care a transformat un penalty acordat de centralul Teodor Crăciunescu pentru un fault al lui Viera la Bawab, şi Vitinho (min. 68) cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Frăsinescu.

Pentru Pandurii au înscris Lemnaru (min. 43), cu un şut de la 11 metri, după o acţiune personală, şi Ibeh (min. 54), dintr-un penalty acordat pentru un fault al lui Markovici asupra lui Maxim.

În minutul 77, Frăsinescu a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Ibeh.

GAZ METAN: Pleşca - Frăsinescu, Fl. Lazăr, Markovici (Zaharia '73), Vukadinovici (Muth '46) - Todea, Issa Ba - Avram, Bawab (Nicandro '46), C. Petre - Vitinho.

Antrenor Cristian Pustai.

PANDURII: Mingote - Unguruşan (Al. Grigoraş '82), Viera, Rada, Vlad (Cardoso '71) - Voiculeţ, Pintilii, Nistor - Maxim (Batin '71), Lemnaru, Ibeh.

Antrenor Petre Grigoraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite