Adrian Porumboiu: ”Pe orice planetă batem CFR-ul la joc corect!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Finanțatorul lui FC Vaslui rămâne același critic al arbitrilor. Adrian Porumboiu a recunoscut că a fost penalty la Hora, însă a fost nemulțumit de arbitraj, ironizându-l pe Tudor, dar și pe asistenți.

Într-o intervenția la Digi Sport, Porumboiu a declarat: ”M-am dus la cabine la pauză să văd dacă nu e cumva sosia lui Tudor. Să îl trag de bărbiţă. Credeam că s-a deghizat altcineva. Ronny trebuia eliminat. Asistentul a ridicat fanionul la faze simple, când scăpam singuri spre poarta lor. Cred că tuşierii calculau viteza vântului. Asta e! Au protecţie mare”.

Adrian Porumboiu a recunoscut că CFR a avut un penalty neacordat. "Trebuie să recunosc că şi ei avut penalty, dar arbitrii parcă vin în inspecţie la Vaslui. În aceste condiţii, ce să obţinem. Bravo lor! Sunt şmecheri".

Finanțatorul lui FC Vaslui i-a ironizat, totodată, pe clujeni: ”CFR trebuia să piardă, chiar dacă am jucat în zece. Foarte bine că pot să facă alte lucruri, dar nu au trupă să ia titlul. Pe orice planetă vor ei îi batem dacă se joacă corect (n.r. cacofonia aparține vorbitorului). Dacă nu erau jocuri de culise, aveam 20 de puncte în faţa lor”.

Porumboiu nu l-a iertat nici pe Luz, eliminat în minutul 15: "A făcut un gest inutil. Am un jucător care m-a dezamăgit. Cred că ar trebui să primească o primă de la CFR”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite