Dinamo vrea jucători din Africa! Negociază pentru aducerea unor jucători din naționala Zambiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a anunțat că gruparea pe care o conduce negociază pentru achiziţionarea mai multor jucători care fac parte din naţionala Zambiei, legitimaţi la cluburi din Republica Democrată Congo.

"Mai sunt câţiva jucători cu care se discută. Sunt jucători zambieni, care nu joacă în Zambia, care joacă în Congo. Sunt componenţi ai echipei naţionale a Zambiei. Sunt jucători pe care Bonetti îi cunoaşte. Suntem în contact atât cu jucătorii prin agenţii lor, cât şi cu cluburile respective" , a declarat Badea la Digisport.

Referitor la mijlocaşul Djakaridja Kone, oficialul dinamovist a precizat faptul că acesta nu a semnat încă prelungirea contractului cu Dinamo: "Până săptămâna trecută a cerut să i se schimbe biletul de întoarcere din considerente familiale, am înţeles că are probleme cu tatăl său. Ştiu că biletul a fost preschimbat dar nu stăpânesc calendarul lui Kone cu precizie. În momentul în care Kone a plecat la echipa naţională lucrurile au fost foarte clare, întreg documentul care trebuia perfectat între el şi club era acceptat de către părţi şi încheiat sută la sută. Dar contractul nu e semnat. Acum rămâne de văzut dacă şi Dinamo mai vrea să-l semneze. E un jucător bun, constant, care a evoluat foarte bine. A debutat la Dinamo şi după cinci minute a primit cartonaş roşu. Creşterea lui s-a produs la Dinamo. Noi suntem foarte mulţumiţi de evoluţia lui Kone, şi sportiv şi extrasportiv, nu am avut niciun fel de probleme cu el".

Nicolae Badea a precizat faptul că amicalul cu FC Barcelona, programat la 11 august, se va disputa: "Vă pot răspunde afirmativ. Sută la sută se va disputa, pe 11 august".

Referitor la stadionul pe care echipa Dinamo urmează să dispute meciurile de pe teren propriu în următorul sezon, Badea a spus că gruparea "alb-roşie" are o înţelegere pentru Arena Naţională. "Noi avem o înţelegere pentru tot sezonul cu Arena Naţională", a mai spus Badea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite