Luchin și Dănciulescu susțin că Bonetti i-a acuzat de blat cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănciulescu
Dănciulescu

Eșecul (0-1) suferit de Dinamo, prin golul primit în ultimul minut al meciului cu CFR Cluj, a scos la iveală problemele care macină gruparea alb-roșie. Luchin și Dănciulescu a mărturisit după joc că Bonetti a insinuat că unii jucători au făcut blat...

Primul care a făcut această afirmație a fost Luchin, care a declarat că la pauză, în vestiar, antrenorul Bonetti le-a spus jucătorilor că sunt blat... "E foarte greu să jucăm când suntem suspectaţi de blat. La pauză a intrat cineva în vestiar şi ne-a acuzat că suntem blat. M-am simţit umilit! A fost vorba de relaţia unor anumiţi fotbalişti cu domnul Ioan Andone, dar la cum am jucat în ultima vreme se putea spune că am fost blat în fiecare meci. Suntem praf din toate punctele de vedere... Suntem la pământ. Am simţit cum tot ce am construit până în iarnă s-a destrămat acum. E vina noastră, dar nici nu am avut susţinere. Jocul nostru nu ne mai permite să sperăm la titlu. CFR nu merită să câştige titlul, Rapid şi Vaslui au un joc mult mai plăcut", a declarat Luchin.

Afirmația a fost confirmată de Dănciulescu, la Digi Sport: ”Am înțeles că pe mine a vrut să mă schimbe din minutul 10. E cea mai neagră zi din viața mea! Luchin are dreptate. Bonetti a zis în vestiar că ori nu vrem să jucăm, ori suntem blat. Am avut şi ieri (n.r. - vineri) o discuţie cu el pe tema asta. N-a pomenit numele lui 'nea Ando, dar trebuia să-l mai pomenească? N-am făcut aşa ceva în viaţa mea. Sunt de 11 ani la Dinamo, oamenii mă ştiu, eu n-am făcut aşa ceva în viaţa mea. Sunt mai mulţi jucători care nu-şi mai doresc să joace... Aşa ne simţim. Asta din cauza a ceea ce s-a întâmplat în zilele acestea. Au mai fost acuzaţii nefondate şi după meciul cu Universitatea Cluj. Asta este. Eu spun adevărul, n-am de ce să mint. Moţi şi Scarlatache au fost acuzaţi că au luat intenţionat cartonaşe, să nu joace... O mizerie", a declarat Dănciulescu la Fanatik Show. 

Din câte se pare, nici Bălgrădean n-ar fi jucat contra CFR-ului tot pentru că acest portar ar fi fost promovat de Ioan Andone, actualul antrenor al lui CFR Cluj.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite