Daniel Isăilă: ”Mai e un loc în Liga I, dar depindem de Târgu Mureş şi Sibiu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenor Al echipei Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă a declarat că în urma deciziei grupării FC Timişoara de a retrage dosarul de licenţiere pentru Liga I şi locul 15 va evolua în sezonul viitor pe prima scenă, acesta sperând ca gruparea bucureşteană să reuşească evitarea retrogradării.

"Fiecare meci are miza lui. Aşa cum ştiţi, mai este un loc disponibil la anul în Liga I, dar din păcate pentru noi nu mai depindem numai de noi, ci şi de rezultatele celor de la Târgu Mureş şi Sibiu, asta în cazul noi vom obţine maximum posibil din aceste două jocuri. Motivaţia trebuie să vină de la sine, când mai ai o şansă sau când joci cu o echipă ca Rapid. Ei trebuie să joace şi să demonstreze că locul în clasament este nemeritat. Toată lumea se aştepta ca Timişoara să nu ia licenţa, dar asta a fost să fie. Am avut şi ghinion şi lipsă de concentrare. Multe jocuri din ultimele etape le-am avut în mână, însă le-am irosit cu lejeritate", a spus Isăilă.

Daniel Isăilă nu ştie dacă va continua la Sportul Studenţesc în cazul în care echipa va retrograda la finalul acestui an competiţional. "Speranţa moare ultima întotdeauna. Atâta timp cât mai există un dram de speranţă, trebuie să credem în ea şi să încercăm să facem ceva. Sperăm să încheiem bine acest campionat şi după aceea vom vedea dacă voi continua sau nu în Liga a II-a", a adăugat Isăilă.

Tehnicianul speră ca partida cu Rapid, contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I, să fie una spectaculoasă. "Nu va fi un duel cu Răzvan Lucescu, ci între Sportul Studenţesc şi Rapid. Suntem prieteni, ne cunoaştem de foarte mult timp, dar în meciul de mâine vom fi adversari. Sper să iasă un meci frumos, spectaculos şi cel mai bun să câştige. Dacă luăm rezultatele, se poate spune că Rapid este o echipă demoralizată, dar eu nu cred. Cred că vor încerca să dea totul pentru a câştiga, pentru că ultima impresie contează", a precizat Isăilă.

Partida Sportul Studenţesc - Rapid, contând pentru etapa a 33-a din Liga I, se va disputa, miercuri, de la ora 18.00.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat, luni, în cadrul Adunării Generale a forului, că gruparea FC Timişoara, ocupanta poziţiei secunde în Seria a II-a a ligii secunde şi-a retras dosarul de licenţiere.

După disputarea a 32 de etape, Sportul ocupă locul 17, retrogradabil, cu 27 de puncte, la două puncte în spatele echipei Voinţa Sibiu şi la cinci de FCM Târgu Mureş, formaţie clasată pe poziţia a 15-a.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite