Concordia Chiajna - Oțelul Galați 1-0! Campioana e în corzi...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surpriză la Chiajna! Concordia a reușit să se impună în fața campioanei en titre, Oțelul Galați. Unicul gol a fost marcat de Viorel Dinu.

Aflată în coada clasamentului, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a evoluat cu mult curaj, iar la final, Marius Stan, omul numărul 1 de la Galați, a recunoscut că se poate spune că rezultatul a fost nedrept cu... gazdele.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 66, de Viorel Dinu, care a reluat un balon pasat de Rocha în faţa porţii. ”Sper să marchez meci de meci. Și ca Vasluiul, etapa viitoare, să ne trateze la fel cum a făcut-o Galațiul”, a declarat jucătorul care a mai trimis balonul și în bară pe finalul meciului. 

Din minutul 90, Oţelul a rămas cu un jucător mai puţin în teren, Silviu Ilie fiind eliminat pentru un fault la Mihalcea.

CONCORDIA: Baruch - Adrian Popa II (Krumov '65), Mamele, Doru Bratu, Guilherme - Muzac, Filip, Vl. Munteanu - Viorel Dinu (Mihalcea '81) - Alex dos Santos (Adrian Popa '75), Adi Rocha. 

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

OȚELUL: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg. Costin, Silviu Ilie - Filip, I. Neagu (Stromajer '69), Giurgiu, Antal (Buş '81) - Pena, Iorga (Paraschiv '70). 

Antrenor: Dorinel Munteanu

et19
cl19
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite