CFR Cluj remaniază lotul: vor pleca Beto, Peralta şi de Zerbi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenor al echipei campioane, Ioan Andone a declarat la Digi Sport că portarul portughez Antonio Beto, mijlocaşul argentinian Sixto Peralta şi atacantul italian Roberto De Zerbi vor părăsi pe CFR Cluj.

Andone a vorbit despre modificările care vor apărea în lot, pentru ediţia viitoare de campionat,referindu-se deocamdată la cei care vor pleca: "Beto are la Porto un salariu de 850.000 de euro şi încă un an de contract. Nu avem cum suporta salariul ăsta. Beto m-a invitat la un meci al Portugaliei de la Doneţk (n.r. - de la Euro-2012). Sixto Peralta şi De Zerbi sunt la final de contract şi nu li se va prelungi contractul. Cu lacrimi în ochi a plecat Peralta după ce a fost anunţat. Au terminat contractele, au o anumită vârstă, vrem altceva pe posturile lor. Deocamdată nu s-a luat o decizie să mai plece cineva. Dacă se vor aduce jucători mai buni pe anumite posturi, vom fi nevoiţi să mai renunţăm. Nu ne batem cu Steaua pentru Wesley. Wesley a fost în discuţii cu CFR-ul acum doi ani", a spus Andone, la DigiSport.

El a adăugat că fotbaliştii împrumutaţi la alte echipe se vor întoarce la Cluj-Napoca şi că mai se caută jucători pentru benzile laterale: "Se întorc Buş de la Târgu Mureş, Batin de la Pandurii, Rada din Germania, Edimar de la Xanthi. Într-o proporţie mare, pe Renan îl va achiziţiona Sampdoria. Vom căuta să ne întărim pe părţile laterale ale terenului", a spus Andone, care a adăugat că echipa are nevoie de întăriri pentru a reuşi calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Andone se va decide în această săptămână dacă va continua ca antrenor al echipei CFR Cluj. "Am discutat cu domnul Paszkany, ne-am înţeles aşa, în mare, şi urmează să dau săptămâna aceasta un răspuns definitiv. Contractul ar fi pe trei ani", a explicat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite