CFR Cluj e campioană, dar nu renunţă la acţiunea de la TAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Finanţator al lui CFR Cluj, Arpad Paszkany a declarat că gruparea sa nu va renunţa la acţiunea de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv prin care solicită ca partida întreruptă cu Universitatea Cluj, din 8 mai, rejucată şi câştigată vineri, să-i revină la "masa verde".

Paszkany şi-a prezentat motivele pentru care a luat această decizie: "Nu am de plătit poliţe, dar nu voi uita niciodată. Aşa ceva este inimaginabil. Sportul ar trebui să rămână sport, să lăsăm fotbaliştii să joace pe teren şi să joace mult mai puţin liga şi alte personaje din acest fotbal. Fotbalul trebuie respectat prin reguli şi regulamente. Nu o să ne retragem acţiunea de la TAS, pentru că este o chestiune de principii. Cazul va fi judecat la începutul lunii iunie", a spus Paszkany, la DigiSport.

El a precizat că antrenorul Ioan Andone va continua pe banca tehnică a echipei campioane. "Eroii fotbalului în primul rând sunt jucătorii, trebuie să-i cinstim şi să-i iubim pentru acest lucru, ei ne creează emoţiile şi bucuriile. În aceeaşi măsură, antrenorul şi banca tehnică. Fotbalul ar trebui să fie despre jucători şi antrenori, şi mai puţin despre preşedinţi şi despre patroni. Nu putem să-i negăm meritele antrenorului Jorge Costa. Cât îl priveşte pe Andone, ştie el cât este prima. Cu Ando am convenit că indiferent cum se termina acest campionat, vom continua şi vom croi o echipă împreună. Meciul cu Steaua este unul de palmares şi o să-l abordăm cu maximă seriozitate", a adăugat Paszkany.

Jucătorii CFR Cluj vor primi o primă de 21.000 de euro pentru câştigarea campionatului, urmând să primească alţi bani dacă vor pătrunde în grupele Ligii Campionilor.

Formaţia CFR Cluj a învins, ieri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-1), echipa Universitatea Cluj, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 31 a Ligii I, şi care s-a rejucat din minutul 1, după ce a fost întreruptă la 8 mai. Pentru Universitatea a marcat Cristescu '29, '49, iar pentru CFR Cluj au înscris Mureşan '51, Sougou '67 şi Cadu '89 (penalty). În urma acestui rezultat, CFR a cucerit al treilea titlu de campioană din istorie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite