Ioan Andone: ”Acest titlu este și al lui Jorge Costa într-o mare măsură”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Ioan Andone a declarat că fostul antrenor, portughezul Jorge Costa, are un mare merit în câştigarea titlului de către CFR Cluj prin punctele acumulate şi jucătorii aduşi.

Andone a declarat la Digi Sport: "Astă seară a fost foarte greu, am profitat de eliminarea lui Cristea. Azi poate nu am fost mai buni, dar le-am luat cele trei puncte. Mă bucur că a fost o atmosferă fantastică. U şi-a apărat corect şansele, nu au fost valize pe aici. A fost arbitru străin, am câştigat tot din penalti, tot Cadu. Eu am avut şansă de când am venit aici. Trebuie să-i mulţumim lui Jorge Costa pentru punctele acumulate şi jucătorii aduşi. În mare măsură acesta este titlul lui”.

”Fălcosul” consideră că este foarte bine că meciul cu Universitatea Cluj s-a rejucat: "E mai bine de o sută de ori că am jucat pe teren".

Andone aşteaptă să sărbătorească victoria alături de fanii CFR-ului, duminică, la meciul cu Steaua.

Formaţia CFR Cluj a câştigat, pentru a a treia oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de vineri, scor 3-2, obţinută în deplasare, cu Universitatea Cluj, într-un meci rejucat din etapa a 31-a a Ligii I.

Cu o etapă înaintea încheierii campionatului, CFR Cluj a acumulat 70 de puncte. A doua clasată în Liga I, FC Vaslui, în prezent cu 67 de puncte, poate acumula tot 70 de puncte, dar clujenii au avantaj la rezultatele directe (2-0 şi 1-1).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite