FC Braşov - Voinţa Sibiu 3-0. Echipa lui Ionuț Badea, pas mare pe drumul salvării de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov a învins, în această seară, pe teren propriu, cu 3-0 (2-0), pe Voinţa Sibiu, în primul meci al etapei cu numărul 30 a Ligii 1. Acest succes dă mari șanse echipei lui Ionuț Badea în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ilijoski (min. 12 și 20) şi Machado (min. 90+3).

Brașovul a deschis rapid scorul. În minutul 12, Distefano i-a pasat din prima lui Ilijoski, acesta a preluat mingea, a intrat în careu şi l-a învins pe Miron cu un şut cu exteriorul de la 12 metri.

Opt minute mai târziu, același Distefano a primit un balon centrat din partea dreaptă de la Nuno Viveiros, i-a pasat lui Ilijoski şi macedoneanul a înscris cu un şut la vinclu de la 12 metri.

Ultimul gol a venit în prelungiri. Nuno Viveiros a executat o lovitură liberă din partea dreaptă şi Machado a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri.

BRAȘOV: Felgueiras - Velayos, L. Munteanu, Machado, Cr. Ionescu - Nuno Viveiros, Davide Dias, Mateiu, Distefano (Mauro Alonso 60) - Ilijoski (Damian '90+1), Moutinho (Olariu '69).

Antrenor: Ionuţ Badea.

SIBIU: Miron - Sg. Bar, Tânc, N. Grigore - Burlacu (Bunea '54), Beza (Cigan '46), Dâlbea (Zăgrean '82), Tătar - Lungu, Lukanovici, I. Popa.

Antrenor: Alexandru Pelici.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite