Brașov - Dinamo 2-0. ”Câinii” au cedat CFR-ului primul loc în clasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără Marius Niculae și Cătălin Munteanu, Dinamo a pierdut la Brașov nu numai meciul cu formația locală, ci și poziția întâi în clasamentul Ligii 1.

Golurile formației brașovene au fost marcate de Distefano (min. 29) și Ilijoski (min. 77). Este prima sa victorie de la numirea antrenorului Ionuț Badea, totodată cea dintâi după trei partide - în etapa trecută, a făcut 1-1 cu ”U” Cluj.

Golurile au fost inscrise în urma unor greșeli de marcaj făcute de dinamoviști. Distefano a deschis scorul cu o lovitură cu capul de la aproximativ 12 metri, iar Ilijoski a șutat de la 4 metri, după o pasă de la Distefano.

Dario Bonetti a surprins în minutul 24, când l-a scos de pe teren pe Dănciulescu, însă atacantul dinamovist risca să fie eliminat din cauza intervențiilor sale (mai avea un cartonaș galben).

Eșecul de astăzi o coboară pe Dinamo pe locul 2 în clasamentul la zi al Ligii 1, echipa bucureșteană fiind depășită de CFR Cluj, la golaveraj.

BRAȘOV: Felguieras - Velayos, Majernik, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu - Viveiros, Dias (Stângă '64), Mateiu, Enceanu (Distefano '6) - Hadnagy, Ilijoski (Moutinho '84).

Antrenor: Ionuţ Badea.

DINAMO: Bălgrădean - Scarlatache, Luchin, Grigore, Pulhac - Rus, Kone, Tameş (Matei '73), Curtean (Strătilă '57) - Dănciulescu (Platini '24), Alexe.

Antrenor: Dario Bonetti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite